By: arip alfro

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tottori Sakyu

sama x?
candid
krup krap
View all 46 photos...
yosh..disbbkan bebudak ni mungkir janji x gi turun beraya kat osaka pada hari yg dittpkan,so aku maru ngan pogo mengambil inisiatif utk membawa hati yg terluka pergi mengembara ke padang pasir jauh nun di Tottori Sakyu.maka bermula lah "oretachi no tabi".kami kumpul di matsue (tido hotel ni),layan wayang movie bangang sbb bebudak ni xmo tgk citer cinta then berangkat ke destinasi pada hari yg berikutnyer. perjalanan amik masa 2jam..tu pun naik tokyuu.kalo x adeh..patah tengkuk.

tiba di sana,sbb lapo kami cuba carik kedai.tapi bandar tottori amat menyedihkan pd waktu siang...kerana byk kedai bukak waktu malam.ayashii ne..hehehe...so carik2 nyer carik pogo jumpa kedai buffet italy melalui keitai.ngam aa tu duit pun baru masuk ni.so next stop,gi makan.penat jalan.last2 jumpa.pergh..mmg kedai mewah.1st class...biler tanya...Capitan tu kata "sorry buffet time is over"...damn it .kami masuk gak makan dlm.kiri kanan suma org pakai smart2 kelas2...kalo x business men,makcik2 kaya yg tgh pok-pek2.tgk kami bertiga jer org muda.pandang slack.silap masuk kedai ni.hehehe...dh ler tu time makan kena jaga tatatertib.kata restoran 1st class.hai...teringat zaman kat sbp dulu..time makan beradap...makan guna spoon,fork n knife

then seterusnyer ke main event,padang pasir tottori.tiba di sana ...view..mmg best.rasa cam tiba kat arab.siap ader unta lagik.anyway sebnarnyer dier bukan padang pasir betul...actually ianya cuma pantai luas yg ader byk pasir.org jepun ni bijak gi import unta suma utk tarik pelancong.kami bukak kasut jalan atas pasir.naik bukit..penat gak aa.hebat ler org arab dulu jalan kaki naik unta utk ke sana sini.

then kami jumpa tulisan2 best kat sana.cth ayat proposal "would you marry me?" n lukisan doraemon.besar giler.then kami jumpa spot best utk tanam pogo...pastu pogo plak tanam aku...pastu pedajal aku buat model mende tah...korg tgk sendiri then pikir2 sendiri aa...;P
abis tu mmg berpasir baju...time nk bukak wallet nk bayar duit beli omiyage tu pasir yg jatuh...malu giler.

malam...kami cari hotel utk tido....pusing2 dekat 9 hotel suma full.pogo siap masuk hotel khas utk org pompuan lagik..kekeke.last2 x jumpa,kami balik gak yonago malam tu.pergh..giler best buat mini-road-trip satu hari skali skala gini.mata yarou ze....yarou domo.


Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
saja xde keje

here comes the new "pichi-pichi" dorama-actress generation.

*nagasawa masami
*ishihara satomi
*saeko
*haruka ayase
*inoue maho
*suzuki anne(wpun minah ni dh agak lama dlm dunia seni)


makcik2 yg aku suka tgk
*hitomi kuraki
*you
*kiriko
*nakayama emily
*


Monday, 10-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Last day

saat berpisah
gaya bebas
yonago people
View all 19 photos...
Last day
hari ni suma student balik kousen memasing.lepas checkout,gi dgr ceramah sat,suma turun bawah n berpisah.minna mikkakan tanoshikatta.mata naa

Otsukare....san...

kembali ke Yonago naik densya 4jam setgh perjalanan...pergh..patah tengkuk

*tambahan 4 pic last-ikhsan dari dhumindu.thanx


Sunday, 9-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
2nd day

makcik tour bus
muka2 di pagi hari
student tsuyama
View all 76 photos...
2nd day
Mula ikut trip yg ditetapkan.jejalan kat yamaguchi naik bas..pusing2 dari pagi sampai ke petang.jejalan ke kilang KDDI,petik epal,gi tgk otera bape tingkat tah,masuk gua yg dlm penuh staglanit(mende2 tu aa..xtahu aku eja betul ke idak)tapi dlm gelap sgt hapah satu pic pun x bole amik.

Malam makan dinner kat restoran hotel...pergh..shiawase hidup.then malam gi enjoy lagik.main bowling then makan sahur kat Bamiyan(restoran masakan China)...maru belanja.caya la maru-chan.


Saturday, 8-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Chugokuchi-ku 8 Kousen Gaikoku Ryugakusei Kouryuukai

gaya "harima kenji"
makan malam=berbuka puasa
ngan karu
View all 32 photos...
Bertempat di Yamaguchi-ken ,Ube kousen buat julung kali nya menjadi tuan rumah utk Gaikokujin Ryugakusei Kouryukai 2005 ni.

    8 kousen amik bahagian
    *Yonago
    *Matsue
    *Tsuyama
    *Kure
    *Hiroshima
    *Ooshima
    *Tokuyama
    *Ube


Menginap di Yamaguchi Grande Hotel.Jumpa memember2 lama,memember baru.Then malam alang2 dh reramai kumpul amik ler pic utk Raya tahun ni.giler best dpt kumpul2 ramai2 gini.
x cukup amik pic kat bawah kat atas pun amik gak.hehe..

abis posing ...gi kuar enjoy(ish3..bebudak ni x reti smyg terawikh ker? )


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net